VINN EN TANDBLEKNINGSPENNA!Nu kan du också bleka dina tänder och få ett kritvitt leende!
Säker, enkelt och effektivt men inte minst, helt gratis.


Hur deltar man i tävlingen?
Det är enkelt att vara med och tävla, det ända du behöver göra är att kopiera bilden ovanför och lägg in den på din blogg, Under bilden lägger du in länken:
http://www.norrmalm.blogg.se/.

Sen skriver du en kommentar i detta inlägg där du förklarar varför just du ska vinna tandblekningspennan, glöm inte att lämna din e-post och blogg-adress.
När du gjort detta är du klar och är med och tävlar om tandblekningspennan från Natural White.


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


Kommentarer
Postat av: Tobias

för att mina tänder är inte vita som dom borde :p haha

2008-10-19 @ 15:18:30
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: ERIK

Grymt bra tävling! :)Jag skulle vilja vinna för att jag vill ha vitare tänder än alla andras :P Skulle vara ganska ballt faktiskt, hihi ^^ Också skulle det vara superkul och se hur bra resultat den ger. Det är min förklaring ^^Ha en bra dag!

2008-10-19 @ 15:40:07
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: elin

smart med en sån! allt bra?;)

2008-10-19 @ 16:31:45
URL: http://cooolaelin.blogg.se/
Postat av: ERIK

Yesyes, i know :) Jag gör det senare idag vet du! :)

2008-10-19 @ 16:46:48
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: Emma

kul tävling!Ha en trevlig kväll :)

2008-10-19 @ 16:47:00
URL: http://luundbergs.blogg.se/
Postat av: Elin

En tävling där man verkligen får nytta av priset, härligt :)jag skulle vilja vinna för jag verkligen hade behövt det :P Efter många år av rökning och för mycket kaffedrickande så har mina tänder fått lida. (låter som jag är hur gammal som helst, men började röka när jag var tolv-tretton)

Nu när jag ska fimpa för gott hade det varit nice att få snygga till tänderna lite. Sådär som en extra bonus, en sporre att verkligen lägga av med cigaretterna för gott.

2008-10-19 @ 17:32:04
URL: http://repulsivo.blogspot.com
Postat av: elin

ha ah aha nej tror inte det!;) ha en trevlig kväll!;)

2008-10-19 @ 17:37:27
URL: http://cooolaelin.blogg.se/
Postat av: ERIK

Visst gör det! :D

2008-10-19 @ 18:12:48
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: ERIK

Nu har jag länkat dte på bloggen! :)

2008-10-19 @ 18:39:24
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: jennie [vinn en valfri illustration ]

Egentligen har jag ingen sådär jättebra förklaring. menmen.

jag skulle vilja vinna för att jag har aldrig provat på det där med blekningsgrejen, jag har inte trott på det. men när man ser alla hollywoodstjärnor så tänker man, "ååh, sånna vita tänder vill jag också ha!" haha.

http://madebyjennie.blogg.se/2008/october/tavling-x2.html

2008-10-19 @ 18:46:55
URL: http://madebyjennie.blogg.se/
Postat av: Niklas

Jag är självklart med och tävlar. Jag vill vinna för att jag vill ha vitare tänder. Jag har provat att bleka dem med tandblekningsgel, men blev inte helt nöjd med resultatet. Jag har länge velat prova en sån här penna, men har inte haft råd.http://thelifeofniklasc.blogspot.com/2008/10/jag-r-med-och-tvlar.html

2008-10-19 @ 18:47:40
URL: http://thelifeofniklasc.blogspot.com/
Postat av: Carolina

Jag skulle först och främst vilja prova om sånt där fungerar och sen så skulle mina tänder behöva vara vitare än vad de är! :)

Jag länkar till din blogg strax!

2008-10-19 @ 19:12:12
URL: http://carolinabiors.blogg.se/
Postat av: Monika - tävlingsblogg

Hejhej!Om jag vinner tandblekningspennan ska jag defenetivt ge den åt min bror. Hans ben i tanden är gult och han kan nte göra något stort åt det. Så det skulle vara en toppen julklapp åt honom :)

Plus att det kostar ju så mycket med att gå till någon specialist för att få tänderna fixade.Här är även min länk: http://monnes.blogg.se/2008/october/tandblekningspenna.html#commentHa det gött! :)

2008-10-19 @ 19:25:22
URL: http://monnes.blogg.se/
Postat av: Josefine

oh, jag är med (:

varför jag vill vinna?

jo, mina tänder har aldrig varit normalt vita, jag kan knappt öppna munnen utan att skämmas. Och jag vill göra sån där tandblekning hos tandläkarn, men dom har jag ju verkligen råd med också. :o

2008-10-19 @ 19:31:12
URL: http://thecentreofme.blogg.se/
Postat av: sara

Jag är med nu :) länkat och allt i min blogg.

Så varför jag ska vinna: jag har aldrig haft normal vita tänder sen jag mina mjölktänder lossnade, hehe, därför behöver jag en sådan penna :) och för att det är fräscht med vita tänder!ah en bra kväll :)

2008-10-19 @ 19:47:00
URL: http://missarah.blogg.se/
Postat av: Bantarbritta

Jag har länkat från www.bantarbrittatavlar.blogg.seJag skulle behöva en tandblekningspenna eftersom jag under min stora viktresa (startvikt 120kg) har börjat dricka te när sötsuget blir för stort. Och alla vet ju vad te gör med tänderna, de blir gula och fläckiga. :( Men hellre te än godis resonerar jag, och det bästa av allt vore ju att man ändå kunde få ha vita tänder. :) Så det vore en väldigt uppskattad sporre och belöning!

2008-10-19 @ 20:24:50
URL: http://bantarbritta.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag vill vara med och tävla för att jag alltid skämts för mina tänder även om de blivit bättre på senaste tiden. Jag har bett om tandställning i flera år, men har aldrig fått det. Om jag skulle vinna denna skulle jag bli sjukt tacksam och självförtroendet skulle växa till tusen och man skulle få se många fler leenden från mig.

2008-10-19 @ 20:33:33
URL: http://carolinesandqvist.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag vill vara med och tävla för att jag alltid skämts för mina tänder även om de blivit bättre på senaste tiden. Jag har bett om tandställning i flera år, men har aldrig fått det. Om jag skulle vinna denna skulle jag bli sjukt tacksam och självförtroendet skulle växa till tusen och man skulle få se många fler leenden från mig.

2008-10-19 @ 20:34:07
URL: http://carolinesandqvist.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag glömde skriva min mailadress med min motivering, men här är den :)Här är länken också :)

http://carolinesandqvist.blogg.se/2008/october/jag-ar-med-och-tavlar.html

2008-10-19 @ 20:40:22
URL: http://carolinesandqvist.blogg.se/
Postat av: TESS

Jag är med! Har länkat :)Jag vill vinna den för att jag har väldigt fläckiga tänder. Ska ta bort min tandställning snart och då skulle jag bli jätteglad om jag vann denna och kunde få jättefina tänder som jag aldrig haft!

2008-10-19 @ 20:48:10
URL: http://theresewahlsten.blogg.se/
Postat av: Nitania

Jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur mycket jag vill ha denna "penna". Jag har under hela min uppväxt blivit retad för mina tänder - jag hade nämligen oerhört sneda tänder som liten. Under min gymnasietid fick jag tandställning och på så sätt försvann det "sneda" i min mun. Jag fick det perfekta leendet - skulle man kunna tro. Så enkelt var det tyvärr inte. Mina tänder har nämligen alltid varit missfärgade, gula helt enkelt. Det gör att jag inte kunnat njuta riktigt av de raka tänder jag fick efter att jag tagit bort min tandställning. Denna tandblekningspenna skulle därför betyda oerhört mycket. Det är sådant som man varken tar sig råd eller tid att skaffa själv. Att vinna den nu, skulle ge mig ett stort leende på mina läppar. Det skulle göra att jag fick det där perfekta leendet som jag drömt om sedan började förstå vad tänder var för något. Jag hoppas verkligen att min motivering ska vara god nog för att ta hem denna tävling. Jag håller mina tummar och tår.Kikar du in på min blogg kan du se att jag lagt upp din "tävlingsbanner" i vänsterspalten under "Månadens tips". Bannern är även länkad direkt till ditt tävlingsinlägg. Den kommer att få ligga där tills din tävling är avslutad. Jag kommer även skriva ett enskilt inlägg om tävlingen på min blogg. Som sagt, jag hoppas att jag tar hem det här! Kram till dig och tack för en kanonbra tävling och möjlighet!

2008-10-19 @ 20:56:58
URL: http://nitania.blogg.se/
Postat av: Daniel Johansson

Sådära ;D då var jag med ^^

2008-10-20 @ 00:37:30
URL: http://divajohansson.blogg.se/
Postat av: rebecca

Som så många andra vill jag så otroligt gärna vinna denna tävlingen. Redan när jag var liten hade jag väldigt gula tänder som jag alltid skämdes för, när jag sen började röka allt för mycket och dricka allt för mycket te blev det knappast bättre. Att gå och bleka tänderna hos en tandläkare har jag drömt om så länge jag kan minnas, men som fattig student är det knappast något mina pengar räcker till. Hursomhelst hade det varit otroligt kul att vinna den här tävlingen och våga le (utan att tänka på tänderna)!Här har jag länkat: http://rebeccajanzon.blogg.se/2008/october/tandblekning.html

2008-10-20 @ 01:29:19
URL: http://rebeccajanzon.blogg.se/
Postat av: Noomie

Här ska jag nu försöka skriva och formulera texten på ett bra sätt så att du väljer just mig som vinnare. Så, vad gör egentligen lilla mig så annorlunda? Ja egentligen ingenting. Jag deltar i tävlingen precis av samma anledning som alla andra, jag vill få vitare tänder, helt enkelt. Svårare än så är det inte.

Tänker inte skriva ner någon historia om mina gula tänder, men jag kan ju berätta att om jag fick vitare tänder skulle det såklart ge mitt självförtroende en kick.

Nu kommer jag inte på något mer att skriva men önska mig lycka till och tack för en kul och bra täving.MVH www.noomies.blogg.se Lostinthedarkness_@hotmail.com

2008-10-20 @ 14:34:31
URL: http://noomies.blogg.se/
Postat av: Dennis

Kuling med tävling.varför ska just jag vinna den här manicken?

Jadu, jag skulle kunna nämna mina, ack för gula tänder. På ett hörn skulle självförtroendet höjas om de blev vitare och med ens skulle självkänslan bli bättre. Men då faller man in i mängden. Det är inte det som jag vill lägga ton på. Utan det jag vill betona är ärligt talat min skeptisism (Är det ett ord? haha)Alltid haft en inre önskan att prova just sådana här saker, för att se om de funkar. Får man vitare tänder på köpet så, JAY! Så i grund och botten, min nyfikenhet drar mig till att försöka vinna den här pennan :)Jag har postat bilden och bloggadressen på min blogg.

Ha en fin kväll...

2008-10-20 @ 16:50:17
URL: http://denohonda.blogg.se/
Postat av: linnea

jag har nu länkat till detta inlägg i min blogg, med både bild och text.Men så ska jag försöka övertala dig också. Orsaken till att jag vill vinna denna penna är samma som alla andras - jag har gula tänder helt enkelt. Det är ju något som många har, för många... Så egentligen borde det inte spela någon roll vem som vinner. Men jag vill verkligen ha den! På foton förösker jag alltid att le med stängd mun, och för att inte tala om när jag bryter ut i skratt! Då har jag problem. Om pennan nu är så bra som den verkar så skulle det hjälpa mig otroligt mycket. Och det är absolut värt ett försök!Jag ska inte säga att mina tänder är perfekta i formen - för det är dom inte. Men jag är ändå ganska nöjd över dom. Men så är det problemet att dom är gula. Om jag kunde få dom vita skulle det alltså som sagt bli.. umh.. jag vet inte hur jag ska beskriva det.. Men alltså.. Dom skulle bli helt underbara! Jag skulle bli en gladare människa haha. För jag skulle ju gå runt och le överallt! :) Fast det kan ju bli fel det också.. Om någon säger att ens mormor har dött, också står jag där och ler "åh nej vad tråkigt"... Heeh. Men om jag vinner ska jag lova att behärska mig - och inte göra så ;)hoppas du väljer en bra värdig vinnare! och oj! Hoppas du orkade läsa :D

ha det bra.

2008-10-20 @ 18:16:22
URL: http://linneabengtssons.blogg.se/
Postat av: Nitania

Hej igen! Nu har jag tipsat om tävlingen i ett inlägg också, länken dit har du här http://nitania.blogg.se/2008/october/man-maste-fa-delta-i-tavlingar-sjalv-ocksa.html Nu hoppas jag på att vinna, min motivering ser du några kommentarer ovanför denna, lång som faen ;) Och bannern ligger som sagt kvar och syns tydligt när folk besöker min blogg, så för din skull hoppas jag att jag drar hit många tävlingsbesökare. För min egen skull hoppas jag enbart på vinst till mig själv :)

2008-10-20 @ 19:05:02
URL: http://nitania.blogg.se/
Postat av: rebecca

hejhej, jag vill vinna därför att det är sådant här man inte tänker på att köpa och vill lägga sina pengar på :) skulle varit roligt och se om det funkar :)

2008-10-20 @ 22:02:00
URL: http://rhebecckah.blogg.se/
Postat av: Elin Thor

Här har jag länkat till dig: http://elinthor.blogg.se/2008/october/tavla.html#comment " Jag skulle vilja vara med och vinna för att jag har inte tillräckligt med pengar att gå och bleka pengarna hos en riktigt tandblekare, (jag är student, så några pengar över blir det inte) så det vore roligt om man vann :)

2008-10-21 @ 14:55:53
URL: http://elinthor.blogg.se/
Postat av: Annas tävlingsblogg

Jag är med och tävlar, har länkathttp://molnboanna.blogg.se/2008/october/tandblekningspenna.htmlJag skulle vilja vinna tandblekningspennan då jag är på g med en total makeover av mig själv. Då vore det roligt att inte bara äta nyttigt och loosa vikt utan även få ett bländande leende.

2008-10-21 @ 20:32:38
URL: http://molnboanna.blogg.se/
Postat av: Jennifer

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5196703

Jag vill vinna för att mina tänder är jättegula hur mycket jag än borstar dem. Skulle vara helt underbart med ett vitt leénde för en gångs skull!

2008-10-21 @ 20:49:02
URL: http://metrobloggen.se/bloggtavlingar
Postat av: sandra

Blää jag hatar att tipsa i bloggen, men jag prövar min lycka ändå, du har ju faktiskt ändå en väldigt trevlig blogg! ;)

2008-10-21 @ 21:12:54
URL: http://sandas.blogg.se/
Postat av: erika

jag vill vinna och har länkat

2008-10-21 @ 21:15:12
URL: http://www.metrobloggen.se/bravinster
Postat av: Åsa.S

I´m in!!

http://glansigyta.blogg.se/2008/october/vinnvinnvinn.html

2008-10-21 @ 22:46:29
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: patricia

jag skulle vilja vinna :) till och börja med så har jag gjort restylane för mindre än en månad sedan, och vad kan se bättre ut än vita tänder till de?

och sedan har jag varit mer eller mindre beroende av kaffe och cigaretter senaste fem åren, och alla vet ju att det är dåligt för tänderna..det är min eller mina anledningar :)

2008-10-22 @ 08:43:27
URL: http://paatty.blogg.se/
Postat av: isabella

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5209012

jag vill inte ha gula tänder

2008-10-22 @ 13:36:21
URL: http://metrobloggen.se/isabellatsang
Postat av: J O N N A

tycker du att jag har gul tänder eller?

2008-10-22 @ 14:27:34
URL: http://thisney.blogg.se/
Postat av: Clara Sjögren ♥

Jag är med :DVarför:

Jag har alltid haft problem med mina tänder. Hur jag än gör med tandborstningen osv kan de inte bli gula eftersom att lagret (eller vad man nu ska säga) är jätte tunt. Min mamma är allergisk mot pollen och sånt och när jag låg i hennes mage (haha det låter töntigt, men så är det) precis när mina tänder höll på att utvecklas (eller tandköttet eller något sånt eftersom att man itne får tänderna när man ligger i magen) så var hon verkligen tvungen att ta allergimedicin. Så mina tänder är helt missbildade. Haha det där lät konstigt. Alltså de är inte missbildade på formen utan just med att de är gula.

Så det hade vart jätte bra ifall jag kunde få en tandblekning :D

2008-10-22 @ 22:31:05
URL: http://clarasjogren.blogg.se/
Postat av: Chrissy

Hejsan.

anledningen till att jag skulle vilja vinna det här är för att jag håller på att sluta röka =)

Så då kanske man kan börja om på nytt med nya och fräscha tänder..Plus att jag känner mig väldigt gammal och rutten nu haha..

2008-10-23 @ 01:30:52
URL: http://christineg.blogg.se/
Postat av: Jenny

http://bbasic.blogg.se/2008/october/vinn-tandblekningspenna.html#commentJag kan ärligt talat inte komma på en superduper bra förklaring som vinner över alla utan jag får väl berätta min anledning till varför jag vill vinna.Hur mycket jag än har försökt så kan jag inte få vitare tänder av te.x. tandkräm för vitare tänder eller tandborstar som ska hjälpa en på traven.

Jag mår faktiskt dåligt av att ha gula tänder (tro det eller ej) Och när jag ska ta kort eller blir fotad så har jag munnen alltid stängd för jag skäms över mina missfärgade tänder. Så därför skulle det vara underbar och vinna tandbekningspennan för om det verkligen funkar kommer jag vara världens lyckligaste tjej som ler och visar mina tänder på foton och för mina vänner. Jag har ju pratat med min tandläkare om att beka tänderna, men jag är bara 17 och måste vänta tills jag är 18 och det är ett helt år kvar! Dessutom måste jag spara mina pengar så jag har råd med körkort.

2008-10-23 @ 13:33:11
URL: http://bbasic.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hejsan! Jag skulle verkligen inte tacka nej till en sådan här mirakeluppfinning. Jag fick tandställning när jag jag 13 år, och hade den i 3 smärtsamma år. Det gör verkligen sjukt ont att ha tandställning! Jag hade oerhört sneda tänder när jag var liten och skämdes något så vansinnigt över dem! Tändläkarna sa att jag var ett så kallat "extremt fall" och att de fick se "om det gick att rätta till" alla mina snedbett och snea gaddar. :P Min tandläkare sa också att om jag bara borstade tänderna ordentligt så skulle jag inte få så gula tänder pga av tandställningen - så jag investerade i stora tandborstar, små tandborstar, piprensartandborstar och hela alltet! Men haha, ack, vad jag bedrog mig, mina tänder är gulare än någonsin och det ser ut som om jag rökt halva mitt liv - trots att jag bara är 16 bast. Efter tre år av kämpande med tandställningen tycker jag att jag kan vara värd den där extra pricken på i:et som skulle ge mig ett så mycket bättre självförtroende. :)Tack för en jättebra blogg, och ha en trevlig fortsatt vecka!/ Lisa

2008-10-23 @ 22:21:15
URL: http://backhand.blogg.se/
Postat av: storasyster

Jag behöver en sån! Jag vill haaaa en sån!!!Jag vill vinna nån jävla bloggtävling... :)

2008-10-24 @ 08:44:43
URL: http://systerochjag.blogg.se/
Postat av: Lisa

Måste bara tillägga att jag inte alls ledsen eller bitter över att jag fick tandställning, kände mig så negativ där. :P Jag är jätteglad att jag fick den möjligheten, det är inte alla som får det! Men som sagt, självförtroendet skulle få sig en rejäl push och jag skulle våga le mycket oftare. Vore a dream coming true, helt enkelt. :)Ha det jättebra! Kram

2008-10-25 @ 16:20:15
URL: http://backhand.blogg.se/
Postat av: LillaBoo

Jag sa alltid nej till tandställning när jag var i tonåren, trots att min tandläkare skickade mig till tandregleringen flera gånger mot min vilja! Jag hade helt enkelt bestämt mig för att jag inte skulle ha ont i munnen i 4år bara för att andra skulle tycka bättre om mitt leende..Detta är inget som jag ångrar alls, gillar mina sneda tänder :) Dock går det inte komma ifrån att dom har skadats av att jag började dricka kaffe vid 13års åldern, sen har jag rökt OCH snusat varje dag i 4år men nu har jag inte rökt på mer än ett halvår och är nu inne på andra veckan utan snus! Kaffetbehovet är också mycket mindre :D

Så nu skulle jag vilja få mina sneda tänder lite vitare, bara för att få känna att jag inte bara är friskare nu utan att jag även ser friskare ut ;)

Här är min länkning: http://lillaboo.skyrock.com/2092942733-Vinn-en-tandblekningspenna.html

2008-10-25 @ 19:03:10
URL: http://lillaboo.skyrock.com
Postat av: Josefin

jag är med :D

länk till mitt inlägg: http://josefiinn.blogg.se/2008/october/och-en-till-tavling.html

2008-10-26 @ 17:11:24
URL: http://josefiinn.blogg.se/
Postat av: Josefin

för att få vitare tänder. Mina är väldigt gula, knappt så jag vågra le! ;/

2008-10-26 @ 17:24:17
URL: http://josefiinn.blogg.se/
Postat av: Josefin

och länken till mitt inlägg (glömde den förrut)

http://josefiinn.blogg.se/2008/october/och-en-till-tavling.html

2008-10-26 @ 17:24:46
URL: http://josefiinn.blogg.se/
Postat av: Carola L

Jag vill vinna detta för att jag är i desperat behov av att bli lite snyggare - ett vitt leende vore en bra startlänk finns här:

http://mammamuh.blogg.se/tavla

2008-10-26 @ 18:34:26
URL: http://mammamuh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
Din ip-adress kommer att sparas. Otrevliga kommentarer godkänns inte.

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0